All streams are currently offline.
  Loading...

  Pääsarja 2018

  SijJoukkue
  1
  1

  PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) on massiivinen monen pelaajan verkkopeli jonka on kehittänyt korealainen Bluehole. Pelin pääsuunnittelija on Brendan ”PlayerUnknown” Greene. Pelin idea perustuu Greenen aikaisempiin modeihin ARMA 2 -pelille. Pelissä enintään sata pelaajaa laskuvarjohyppää pelialueelle tarkoituksenaan kerätä aseita ja muita esineitä tappaakseen muut pelaajat. Käytettävissä oleva alue pienenee koko ottelun ajan joka ohjaa pelaajat lähemmäksi toisiaan. Viimeinen pelaaja tai joukkue voittaa kierroksen.

  Peli julkaistiin Microsoft Windowsille Valven Steam Early Access -ohjelmassa maaliskuussa 2017. Peli on myynyt yli neljä miljoonaa kappaletta kolmen kuukauden aikana.lähde? Bluehole suunnittelee konsoliversioiden julkaisua kun peli saadaan valmiiksi Windowsille.

  Pelistä tuli valtava hitti vuoden 2017 aikana. Maaliskuun early access -julkaisusta sitä myytiin syyskuun loppuun mennessä noin puolen vuoden aikana 13 miljoonaa kappaletta, joka tarkoitti lähes 400 miljoonan US-dollarin tuloja. Tammikuussa 2018 peliä on myyty yhteensä 27,9 miljoonaa kappaletta. Pelillä oli marraskuussa 2017 ajoittain 2,8 miljoonaa yhtäaikaista pelaajaa, ja se oli ensimmäinen peli, joka ohitti Steam-palvelussa Valven omat pelit Dota 2 ja CS:GO:n.