Peliyhteistyö: Esittelyssä Fuzzy Runners!

Mesports ry aloittaa yhteistyön mobiilipelejä kehittävien firmojen kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota mobiilipelien kehittäjille mahdollisuus testata tuotteita kohdennetulla ryhmällä ja samalla tukea suomalaisen mobiilipelaamisen yhteisön kehittymistä. Ensimmäisenä esittelyssä Turkulaisen Aioni -pelitalon debyytti: Fuzzy Runners.

Turkulainen Aioni on nyt julkaissut ensimmäisen pelinsä – Fuzzy Runnersin – beta-version ladattavaksi Google Play -kaupasta. Fuzzy Runners on mukaansatempaava kilpajuoksupeli, jossa pelaaja voi vaikuttaa pelikenttään ennen kisaa asettamalla ansoja vastustajan tielle. Pelin hahmo on Fuzzy, suloinen otus, jonka väriä pelaaja saa vaihtaa halutessaan. Hahmolle voi myös kerätä erilaisia asuja.

Peliä on kehitetty vasta vähän päälle puoli vuotta, mutta pelimoodeja on jo kolme: pelaaja voi pelata joko AI:ta vastaan Solo-moodissa, ihmistä vastaan online Versus-moodissa, tai koettaa saada parhaimman scoren Endless-pelimoodissa. Kaikenlaista pitää kokeilla, jos haluaa kerätä kaikki pelin sisäiset saavutukset.

Beta-versiosta tiimi haluaa kerätä käyttäjäpalautetta ja tilastoja. Näiden avulla peliä vielä hiotaan lopulliseen julkaisuun, joka on näillä näkymin elokuun lopussa.

SKABA:

Korkeimman Endless high scoren 15.7. klo 23:59 mennessä saanut julkisen google accountin haltija saa 10€ Play Store lahjakortin. Accountin pitää olla julkinen, jotta voittajasta voidaan varmistua.

Aloita keskustelu