Clash of Clans: Finnish Clash #13 saa kaverikseen Finnish Clash Liten!

Finnish Clash, suomalainen Clash of Clans -turnaus järjestetään lokakuussa jo kolmattatoista kertaa! Kisassa jälleen kerran suomalaiset klaanit kilpailevat toisiaan vastaan Suomen lokaalilla listalla. Kilpailu on järjestetty 2 kertaa vuodessa jo 2013 lähtien, mutta tällä kertaa kisat uudistuvat toden teolla.

Nyt Finnish Clash #13 saa kaverikseen Finnish Clash Liten!

Finnish Clash Lite on pienemmille klaaneille suunnattu kisa, jossa 50 pelaajaa voi ottaa osaa, mutta vain 30 korkeimman kipot lasketaan yhteen! (eli voittajaa ei ratkaista klaanipisteistä!) Tästä väliaikatietoja lasketaan Discordiin kerran viikossa.

Tästä sarjasta voittaja siirtyy Finnish Clash –pääsarjaan, jolloin sama klaani ei voi voittaa kahta kertaa peräkkäin! Ensimmäisellä kierroksella tähän sarjaan pääsee ainoastaan hakemalla ja 5 potentiaalisinta joukkuetta otetaan mukaan. Edelleenkin Haastajat -sarja pysyy pääreittinä Finnish Clash -pääsarjaan. Finnish Clash Liten tarkoitus on tuoda myös pienemmille klaaneille mahdollisuus päästä mukaan Finnish Clash huumaan oman sarjansa myötä.

Lue koko juttu: http://finnishclash.clashofclans.fi/finnish-clash-13-saa-kaverikseen-finnish-clash-liten/

Aloita keskustelu