Clash Royale: Nations Cup takana, WRL edessä

Clash Royale Nations Cup

CR Nations Cup on saatu päätökseen ja voittajaksi Tenerifan lämmössä kruunattiin Brasilia, kaadettuaan finaalissa Venetsuelan lukemin 4-2. Pronssikamppailu puolestaan käytiin Eurooppalaisittain Italian ja Ranskan välillä. Tällä kertaa mantereen herruuden nappasi Ranska loppu lukemin 2-4. Fire Stagen joukkueet lennätettiin kilpailupaikalle turnauksen järjestäjän LVP:n toimesta kaikki kulut maksettuina. Finaalit pelattiin liveyleisön edessä ja striimattiin 14 eri kielellä. Voitosta Brasilia kuittasi 14 000$, Venetsuela 8 000$ ja Ranska sekä Italia kumpikin 4 000$.

Suomen virallisen Clash Royale maajoukkueen osalta turnaus päättyi tylysti jo toisessa lohkovaiheessa (Wind stage) kolmeen peräkkäiseen tappioon (Italia 0-4, Portugali 4-2 ja Venetsuela 2-4). Tappioista voitaisiin syyttää huonoa arpaonnea lohkoja jaettaessa, mutta joukkueen peli jäi muutenkin vaisuksi. Täyttä potentiaalia ei pystytty saavuttamaan vähäisen harjoittelun vuoksi. Parempaa on kuitenkin luvassa.

World Royale League

Uutta näytönpaikkaa ei onneksi tarvitse odottaa kauaa, sillä Suomi on mukana myös vastikään alkaneessa World Royale Leguessa (WRL). WRL:ssä on mukana 40 joukkuetta ympäri maailmaa. Joukkueet on jaettu kahdeksaan lohkoon ja jokaisesta lohkosta kaksi parasta etenee pudotuspeleihin.

Pelit pelataan King of the hill formaatilla. Otteluparin (bo3) voittaja jatkaa siis uuteen ottelupariin vastustajan seuraavaa pelaajaa vastaan. Voittaakseen koko ottelun joukkueen tulee voittaa kaikki vastustajan otteluun nimeämät pelaajat.

  • Otteluun nimetään 5+1 pelaajaa
  • Jokainen peli pelataan kahteen voittoon
  • Pelin voittaja jatkaa seuraavaan peliin uutta vastustajaa vastaan
  • Ottelun voittoon vaaditaan 5 voitettua peliä
  • 4-4 tilanteessa voittaja on ensimmäinen joukkue joka saavuttaa 6 pistettä
  • Kun toinen joukkue saavuttaa 4 pistettä, vastustaja saa bannata yhden kortin. Bannattua korttia ei saa käyttää enää lopuissa peleissä

Tappiosta sisuuntuneena Suomi kaatoi Italian lukemin 6-5 sekä Romanian lukemin 3-5!

Alkusarjassa Suomen lohkossa pelaavat USA, Italia, Romania ja Taiwan. Arpaonni ei siis tälläkään kertaa ollut paras mahdollinen, mutta mahdollisuudet jatkoon ovat vielä omissa käsissä. Pelit alkoivat tappiolla Taiwania vastaan lukemin 2-5. Tappiosta sisuuntuneena seuraavaksi Suomi kaatoi Italian lukemin 6-5 sekä Romanian lukemin 3-5! Jatkoon pääsyn kannalta oleellisin peli pelataan USA:ta vastaan tulevana sunnuntaina 19.8. klo 22.00. Voitolla Suomi voittaa lohkonsa, mutta tappiolla jatkoon pääsy on hyvin epävarmaa. Varmaa on kuitenkin se, ettei Suomen joukkue lähde nöyristelemään vastassa olevia supertähtiä vaan tulee näyttämään mistä Suomen joukkue on tehty! #winteriscoming

Metetin, majukapteeni

Seuraa World Royale Leaguen päivityksiä Twitterissä osoitteessa @WorldLeagueCR

Aloita keskustelu