Clash Royale: Clash Nights City Championships

Clash Royale heräsi henkiin Clan Warsin tullen ja nyt on aika heittää seuraavaa vaihdetta peliin. Clash Nights City Championships (CNCC) rantautuu Helsinkiin 14. kesäkuuta tuoden mukanaan aivan uuden turnaus konseptin.

CNCC Helsinki on Suomen Clash Royale -yhteisön järjestämä kokonaisuus jonka pääyhteistyökumppaneina toimivat Elisa Viihde, OnePlus sekä meSports ry. CNCC Helsinki tulee koostumaan neljästä karsintaturnauksesta sekä finaalista, joka tullaan pelaamaan Assembly-tapahtumassa. Pelaajat voivat osallistua haluamiinsa karsintaturnauksiin, joista jokaisesta neljä parasta selvittää tiensä Assemblyille. Karsintaturnaukset tullaan pelaamaan Helsingissä Elisan liikkeissä poikkeuksellisen matalilla ikärajoituksilla! (peli asettaa ikärajaksi K-13 turnauksiin osallistumiselle)

Karsintaturnaukset:
To 14.6. Elisa, Kamppi
Ke 27.6. Elisa kulma
To 12.7. Elisa, Kamppi
To 26.7. Elisa kulma

(Elisa Kamppi = Urho Kekkosenkatu 1)
(Elisa kulma = Aleksanterinkatu 19)

Pelit alkavat klo 18:00 ja aikaa on syytä varata kaksi tuntia. Paikalle suositellaan saapumaan ainakin 10 minuuttia ennen aloitusta. Oma varavirtalähde voi osoittautua tarpeelliseksi. Tapahtumapaikoille on järjestetty muutamia latauspisteitä sekä nopeimmilla on mahdollisuus päästä pelaamaan turnaus uudella OnePlus 6 -puhelimella.

Turnauksen rakenne

Karsintaturnaukset pelataan in-game turnausmuodossa. Tämä tarkoittaa sitä että osallistujien tulee ilmoittautua turnauksen järjestäjille, jotka syöttävät turnauksen tiedot pelaajien laitteisiin. Turnauksen järjestelysyistä salasanaa ei tulla jakamaan pelaajille, ja osallistujia kehoitetaan olemaan arvailematta salasanaa. Liian monesta väärästä yrityksestä voi seurata cool down, jonka aikana tilillä ei voi liittyä turnaukseen edes oikealla salasanalla.

In-game turnaus kestää tasan tunnin, jonka aikana peli arpoo vastustajat turnauksen sisällä. Voitetusta pelistä ansaitsee pisteitä ja hävitystä vastaavasti menettää kerättyjä pisteitä. In-game turnauksen päätyttyä neljä parasta pelaajaa jatkavat single elimination vaiheeseen. Mikäli neljän parhaan joukossa on jo Assemblyille paikkansa varmistaneita pelaajia niin jatkoon valitaan in-game turnauksessa seuraavaksi parhaiten sijoittuneita pelaajia.

Single elimination -vaihe pelataan paras kolmesta periaatteella tarkoittaen että kahdella voitetulla pelillä voittaa ottelun. In-game turnauksen voittaja kohtaa neljänneksi sijoittuneen pelaajan ja toiseksi sijoittunut kohtaa kolmanneksi sijoittuneen pelaajan. Finaalipelit tullaan pelaamaan OnePlus 6 puhelimilla.

Finaali tullaan järjestämään Assembly-tapahtumassa perjantaina 3. elokuuta. Karsintaturnausten single elimination -vaiheeseen päässeet tulevat saamaan ilmaisen pääsyn sekä sijoituksensa mukaan palkinnot. Finaali tulee olemaan tapahtumana spektaakkeli, jollaista ei mobiilipelaamisen saralla olla Suomessa ennen nähty!

Clash Nights

Clash Nights tapahtumat ovat Clash Royale yhteisöjen järjestämiä tapahtumia, joiden tarkoitus on saattaa yhteisöt yhteen pelaamaan ja viettämään aikaa. Tapahtumien luonne määrittyy puhtaasti yhteisön resurssien ja intressien mukaan. Osa tapahtumista on tarkoitettu nuoremmille pelaajille ja toiset taas aikuisille. Clash Nights tapahtumat voivat olla yksittäisiä turnauksia tai kuulua osaksi suurempaa turnaussarjaa.

Varsinaisiin tapahtumiin osallistuminen ei maksa eikä edellytä osallistujilta mitään. Tapahtumapaikan tarjoaja saattaa kuitenkin edellyttää narikkamaksun tai sisäänpääsymaksun ja tapahtumapaikalla saattaa olla ikärajoitus. Edellä mainitut pyritään ilmoittamaan aina tapahtuman kuvauksessa. Tapahtumissa järjestettäviin turnauksiin osallistuminen edellyttää oman pelilaitteen (puhelin/padi) ja useimmiten pelitilin joka on saavuttanut tason 8.

Tapahtumissa saatetaan kuvata tai videoida pelisuorituksia ja tapahtuman fiiliksiä. Alaikäisen osallistuessa tapahtumaan tulisi huoltajan olla tietoinen tästä, minkä vuoksi etenkin finalisteilta saatetaan kysyä huoltajan lupaa käyttää kuvamateriaalia yhteisön ja yhteistyökumppanien viestinnässä.

Kysyttävää? Poikkea Discordissamme: http://discord.mesports.fi/
Clash Nights: https://www.clashnights.com/en/event/5a1f571b-e865-915c-dd77-db1fde3ff55a
Clash Royale: https://clashroyale.com/blog/community/clash-nights-city-championships-season-ii.html
Tubettaja Orange Juicen fiiliksiä Clash Nightsistä: https://youtu.be/OQSu1McdndI

Aloita keskustelu