Critical Ops: Assembly Summer 2018

C-OPS:in historian Suomen ensimmäinen LAN-ottelu

Elisa Viihde ja OnePlus ovat rakentaneet mobiilipeleille oman areenan Helsingin messukeskuksella Assembly Summer 2018-pelitapahtumassa, jossa tullaan pelaamaan myös Critical Ops -showmatch. Kuka tahansa katsoja voi tutustua tapahtumassa tähän joukkuetyöskentelyyn ja loogiseen päättelykykyyn perustuvaan mobiilipeliin. Ottelu pelataan paikan päällä 5v5-formaatilla. Peliin on saatu Suomen parhaat C-Ops pelaajat, joista tullaan muodostamaan tapahtumaa varten dreamteamit. Nämä tiimit pelaavat paras kolmesta -ottelusarjan, joka kuvataan livenä osoitteeseen: twitch.tv/ElisaViihdeSport.

Mikä on Critical Ops?

Critical Ops on nopeatempoinen fps (1st person shooter)-peli mobiililaitteille. Peli on idealtaan hyvin samankaltainen, kuin esimerkiksi Counter-Strike: Global Offensive. C-OPS on maailmanlaajuisesti suosituin mobiili fps-peli yli 30 miljoonalla lautauksella. Pelin on kehittänyt suomalainen yritys Critical Force. Tällä hetkellä C-OPS:ssa on viisi defuse-karttaa (käytetään kaikissa pelimuodoissa) ja kaksi pelkästään deathmatch ja gun game -pelimuotoihin tarkoitettua karttaa. Artikkelin kirjoitushetkellä pelin testiversiossa pääsee kokeilemaan jo kauan odotettua uutta defuse-karttaa Raidia. Odotamme saavamme tämän kartan pelattavaksi jo Assembly Summer 2018 -tapahtumaan!

Yritysten ja yhdistyksen tuki

Showmatch pelataan perjantaina 3.8.2018 Helsingin Messukeskuksessa Assembly 2018 -tapahtumassa. Pelin ovat meille mahdollistaneet meSports ry:n yhteistyökumppanit Elisa Viihde, OnePlus sekä HUMU Augmented Audio Cushion. On hienoa nähdä, miten isot yritykset haluavat tukea mobiilipelejä ja niiden yhteisöjä. Critical Force haluaa myös omalta osaltaan tukea tapahtumaa ainakin palkintojen kautta. Pääsääntöisesti Critical Forcen antamat palkinnot pelaajille ovat laatikoita, joilla saa kustomoitua aseita erilaisilla ja hienoilla skineillä. On myös mahdollista että Critical Force tuo tapahtumaan upouuden Spectator Clientin, jota ei ole käytetty tapahtumissa kuin kerran aiemmin!

Isot kiitokset tapahtuman mahdollistaville tahoille jo nyt!

Tahtotila: entistä suurempi ja aktiivisempi suomalainen yhteisö

SuomiTurnaus on järjestänyt suomalaisille C-OPS pelaajille turnauksia ja yhteisöpelejä. Ensimmäinen pelaajien tapaaminen tullaan järjestämään Helsingissä nuorten toimintakeskus Hapessa 28.7.2018. SuomiTurnauksen tarkoitus on saattaa C-OPS:in pelaajat yhteen, ja kannustaa uusia pelaajia pelin pariin. Tämän ajatuksen pohjalta olemmekin erittäin kiitollisia tästä LAN-showmatch -mahdollisuudesta, jolla viedään skeneä isosti eteenpäin ja tuodaan peli suuremman yleisön tietouteen.

Tervetuloa SuomiTurnauksen Discord-serverille: discord.me/SuomiTurnaus

– Aleksi (Biisti) ja Onni (Rambo)

Aloita keskustelu