Critical Ops

Critical Ops Suomi COS on suomalaisille Critical Ops -pelistä kiinnostuneille mahtava paikka kehittyä ja tulla tunnetuksi pelaajaksi. Critical Ops Suomella on aktiivinen Discord-yhteisö, josta löytää helposti peliseuraa. Järjestämme suomalaisille pelaajille Yhteisöpelejä, Suomiliigaa, Suomiturnauksia sekä LAN-tapahtumia pääsääntöisesti Helsingissä.

Järjestämme myös erilaisia teemapäiviä. Esimerkiksi, kun Discord-serverimme saavutti 1000 jäsenen rajan, järjestettiin SuperLauantai, jossa pelattiin 4 yhteisöpeliä nelinkertaisilla pisteillä, SuomiTurnaus 4 ja pidettiin 3 tietokilpailua ja Discord Nitro -arvonta.

Yhteisöön pääsee jokainen suomalainen pelaaja. Tasolla ei ole merkitystä, jokaiselle pelaajalle löytyy omantasoisia pelejä. Myös Suomiliigassa joukkueet jaetaan niille sopiviin sarjatasoihin. Palkintona on ollut muun muassa peliin puukkoja, caseja, credittejä ja tietysti mainetta ja kunniaa!

Yhteisöpeleissä pelaajat saavat tai menettävät pisteitä voittojen, häviöiden ja tappojen mukaan. Kuukauden lopussa eniten pisteitä keränneille pelaajille ja aktiivisimmille moderaattoreille jaetaan Premium caseja palkinnoksi.

Vaikka et itse pelaisi, löytyy yhteisöstä paljon muutakin mielenkiintoista. Monet ottelut striimataan ja selostetaan Youtubeen kanavallemme (linkki), joten penkkiurheilijatkin ovat tervetulleita! Jos et vielä ole yhteisössämme mukana, liityhän discord-serverille juttelemaan ja pelailemaan!