Clash Royale: Huawei x Clash Royale!

Muun muassa kännyköistään tuttu Huawei laajentaa reviiriään kilpapelaamisen puolelle ja järjestää yhdessä After Work Tournamentin kanssa Suomen suurimman Clash Royale -mobiilipeliturnauksen. Huawei Clash Royale -turnaus alkoi tiistaina 15.5. ja kestää 25.5. asti. Kyseessä on neljän verkossa pelattavien karsintaturnausten ja finaalitapahtuman yhdistelmä. Pääpalkintona voittajalle on luvassa Huawein P20 Pro puhelin, sekä 200GB Cloud pilvitallennustilaa. Toiseksi sijoittunut saa Huawein P20 lite puhelimen. Lisäksi jaossa on muita palkintoja pelaajille ja katsojille. Kaikki pelit striimataan ja selostetaan livenä suomeksi.

Turnaussarjan neljä karsintaa ovat 200 pelaajan in game -turnauksia. Jokaisesta neljä parasta pelaajaa saa paikan finaaliin. Karsintaturnausten päivämäärät ovat 15.5., 17.5., 22.5. ja 24.5. Finaalipelit pelataan 25.5.2018. Jokainen turnaus alkaa klo 19.00.

– Huawei Clash Royale -turnaus on yhtiön ensimmäinen e-urheilutapahtuma Suomessa. After Work Tournament oli loistava valinta yhteistyökumppaniksi, sillä heillä on pitkä kokemus nuorisopainotteisista e-urheilutapahtumista. Tulemme varmasti järjestämään vastaavia tapahtumia myös tulevaisuudessa, sanoo Huawein Sofia Lehtimäki.

– Tavoitteenamme on tuoda kilpapelaamisen kokemukset kaiken tasoisten pelaajien saataville. Perinteinen Esport on tavalliselle pelaajalle vaikeasti saavutettava kokemus, jolloin monelta jää kilpapelaamiseen liittyvät tuntemukset saamatta. Me tuomme kilpapelaamisen tavallisten pelaajien saataville, After Work Tournamentin Heikki Koukkunen ja Teemu Suutari kertovat.

Kaikki pelit striimataan Helsingin Maunula-talon kirjastosta, joten halukkaat voivat pelata ja seurata karsintoja myös paikan päällä.  Salasanan turnaukseen saa AWT:n striimistä, joka alkaa pelipäivinä noin kello 18.45. Striimin löytää täältä: https://gaming.youtube.com/c/AfterWorkTournament/live

Aloita keskustelu