MapleStory M: Peli vihdoin julkaistu!

Tänään on karkkipäivä! Monien MMORPG-pelien ystävien tuntema MapleStory sai nyt mobiiliversionsa. Peliä on odotettu ja sen julkaisua venytettiin fanien kärsivällisyyden ja täydellisen sekoamisen rajamaille. Pelin oma Discord-kanava onkin ollut vuorotellen innoissaan ja vuorotellen raivoissaan. Nyt kuitenkin asia on niin, että peli on kuin onkin julkaistu!

Mikäli mietit, että mistähän tässä mahtaa olla kyse, kannattaa käydä lukaisemassa aiempi uutinen liittyen tämän pelin julkaisuun TÄÄLTÄ.

Peliä odotellessa pelin henkilökunta piinasi fanejaan erilaisilla vihjeillä, jotka saivatkin pelaajat arpomaan ja spekuloimaan vihjeiden merkityksiä. Ensimmäisenä eräpelaaja löysi Nexonin Facebook-sivulta kuvan, jossa oli pelkästään kännykän ruutu, jossa oli numero “7”.

Heräsi valtava debatti siitä, tarkoittiko tuo seitsemää päivää, seitsemättä päivää vaiko kenties heinäkuun seitsemättä päivää.

 

Kuvan jälkeen julkaistiin vielä lisää vihjeitä, kuten joissa MapleStory M:n pääboss, Zakum, painelee kännykän ruutua. Loppujen lopuksi kuitenkin paljastettiin, että kyseessä oli heinäkuu ja että kyseessä olisi heinäkuun viimeinen viikko. Lopulta sitten vielä tarkka päivä: 24. heinäkuuta PT-aikaa.

Soft Launch -vaihe meni ilmeisesti Nexonin osalta hyvin, sillä globaaliin julkaisuun lisättiin myös hieman muutoksia suhteessa testailuvaiheisiin:

  • Hahmon maksimitaso korotettiin tasoon 150. Tämän myötä myös lisättiin saavutuksia.
  • Yllätys yllätys, lisättiin uusi serveri. Me globaalit pelaajat emme siis jääneet vanhan Union-serverin kokeneiden konkareiden jalkoihin.
  • Peliin lisättiin myös uusi Dungeon. Uudet bossit ja seikkailut tuskin haittaavat ketään!

Peliin toki tehtiin myös muita korjauksia, niistä pysyy paremmin kärryllä seuraamalla MapleStory M:n Facebook-sivua tai Discordia. Mikäli sinua kiinnostaa pelailla meidän kanssamme tätä peliä tai muuten vain kysyä lisää, tule ihmeessä Discordiimme osoitteessa discord.mesports.fi ja kirjoita bottien komennot -kanavalle !!role maplestory. Näin pääset MapleStory M:n omalle kanavalle ja siten myös verkostoitumaan pelin sisällä ensimmäisten joukossa!

Antoisia pelihetkiä kaikille, tästä tulee mahtavaa!

Aloita keskustelu