MapleStory: Tulossa viimein mobiilille!

Nyt on nostalgianhakuisille MMORPG-pelaajille luvassa herkkua! Vuonna 2003 julkaistusta MapleStory-pelistä on julkaistu Soft Launch -tasolla mobiiliversio. Peli on siis saatavilla toistaiseksi vain Kanadassa, Australiassa, Filippiineillä, Indonesiassa sekä Uudessa-Seelannissa. (sekä tietysti Idässä mistä peli on kotoisin). Luvassa on kuitenkin myös globaali, koko maailman kattava, julkaisu todennäköisesti lähiviikkoina tai -kuukausina.

MapleStory on niin sanottu “siderolleri”, eli sivulta kuvattu 2D-peli, jossa vaihdetaan karttaa pienten teleporttien avulla. Teemaltaan peli on anime-henkinen eli mäiskettä ja damage-numeroita riittää. MapleStory on siitä erityinen, että se on toteutettu MMORPG, eli “massively multiplayer online roleplaying game” -muodossa. Pelistä löytyy siis paljon muitakin pelaajia mikä tekee siitä hyvinkin moniulotteisen vaikka graafisesti peli ei niin moniulotteinen olekaan. Muiden pelaajien lisäksi peli on pullollaan tehtäviä, boss-mobeja, craftaamista, aseiden sekä panssarien parantelua ja ties mitä. Mikäli siis kuulostaa kiintoisalta, kannattaa ihmeessä kokeilla myös tietokoneversiota.

Erityisen huomionarvoista pian globaalisti julkaistavassa mobiiliversiossa on se, että se on toteutettu hyvinkin samalla tavalla kuin tietokonepelikin. Siitä avattiin kaikille joksikin aikaa beta-kokeilu vuoden 2018 alussa ennen Soft Launchia ja testin seurauksena MapleStory-fanit eivät enää saaneet unenpäästä kiinni. Kaikille tuli varmasti yllätyksenä sen erinomainen toteutus.

Tarkkaa julkaisupäivää ei globaalille avaukselle ole kerrottu, mutta pelistä on jo julkaistu esirekisteröityminen. Kaikki rekisteröityvät saavat pelin alkuun mojovia avustuksia ja herkkuja, joten mikäli kiinnostus on herännyt, on hyvinkin suositeltavaa käydä tuo rekisteröityminen tekemässä. Sen voi tehdä pelin tekijäfirman, Nexonin sivuilla osoitteessa https://i.nx.com/2jl.

Olit siis pelannut aikaisemmin MapleStory-peliä tai et, tähän kannattaa tutustua! Mobiililla ei olla aivan vastaavaa nähty aiemmin. Pysykää kuulolla, ilmoitamme kun peli avataan kaikelle kansalle!

PS. Jos haluat syvemmälle kuin vain lukea uutisista tästä pelistä, tule ihmeessä Discord-kanavallemme niin pysyt vielä paremmin ajan tasalla kaikesta: http://discord.mesports.fi/

Aloita keskustelu