Pokémon Go: Moltres-päivä 2018

Pokémon Go -pelaajat saivat lauantaina nauttia kolmannesta raidipäivästä, kun Kanto-alueen legendaarisen lintukolmikon kolmas Pokémon, Moltres esiintyi raideissa ympäri maailman kolmen tunnin ajan. Valor-tiimin tunnuslintu saattoi löytyä taas shinyna kuten kaksi edellistä Articuno ja Zapdos heinäkuussa. Legendaaristen lintujen pyydystyspäivät olivat palkintoja jotka ansaittiin Global Challenge -tapahtumissa jotka järjestettiin Saksassa, Yhdysvalloissa sekä Japanissa kesän aikana.

PoGo Raid Hki Discord-ryhmässä Moltres-päivään valmistuttiin mm. chat-international -kanavalla. Kanavan jäsenten keskuudessa heräsi ajatus yhteisestä raidista ennalta sovitulla reitillä. Kiinnostus kasvoi pitkin viikkoa. Lauantaihin mennessä kiinnostuneita oli jo yli 20, joten oli jakauduttava tiimeittäin pienempiin ryhmiin. Reitti oli selvä: aloitetaan Kampin kolmelta gymiltä ja jatketaan keskustan läpi kohti Katajanokkaa. Matkan varrelle mahtui 12 gymiä ja kaikki olivat lyhyiden kävelymatkojen päässä toisistaan. Raidijuna lähti liikkeelle klo 12 heti raidien alkaessa.

Kivi-iskut osaavat Tyranitaret pääsivät taistelemaan Moltresta vastaan ahkerasti. Moltres on tyypiltään Fire/Flying jotka ovat molemmat heikkoja kiveä vastaan. Tyranitar on Dark/Rock-tyypin pokémon, ja yksi pelin vahvimpiin kuuluvista taistelijoista. Kesäkuun Larvitar-päivänä evolvoidut Tyranitaretohittivat kivivaltikkaa pitkään kantaneen Golemin kun evolvoidut Tyranitaret oppivat uuden kivi-iskun Smack Down. Smack Down/Stone Edge Tyra on nyt kivien valtias, ja liekkisiivet saivat niiltä kivivyöryn niskaansa. Moltres kaatui jopa soolona kun TheDogooMan pisti Tyranitarensa tositoimiin.

Aloita keskustelu