PVP Ensilento – ilmainen pikakurssi Pokémon GO -taisteluiden saloihin

Haluaisitko sinä oppia mestaritason taistelijaksi Pokémon GO:ssa? Nyt siihen on erinomainen tilaisuus, kun Pokémon GO:n kilpapelaamista Suomessa järjestävä yhteisö PVP Suomi tarjoaa täysin ilmaisen pikakurssin Pokémon GO -taisteluiden kiehtovaan maailmaan!

PVP Ensilennon sisältö ja aikataulu

Parikymmentä aktiivista kilpapelaajaa PVP Suomen yhteisöstä on sitoutunut toimimaan tutoreina Pokémon GO:n kaksintaisteluformaatista kiinnostuneille uusille pelaajille “PVP Ensilento” -nimeä kantavassa projektissa. Noin kuukauden kestävän teoria- ja harjoittelujakson kantavat teemat ovat yhteisöllisyys ja hauskanpito. Osallistujat jaetaan lähtötason mukaan pienryhmiin, joissa kokeneiden konkareiden opastuksessa ammennetaan oppia “bättläämisestä” niin teorian kuin käytännön tasolla. Pienryhmien sisällä pelaajat voivat haastaa omatasoisiaan vastustajia harjoitusotteluihin, sekä luonnollisesti koettaa onneaan myös pienryhmän tutoreina toimivia kilpapelaajia vastaan.

Finaalitaistelun huumaa Suomen mestaruuskisoissa kesäkuussa 2021

Loppuhuipennus PVP Ensilento -projektille odottaa lauantaina 25.9., kun osallistujille on tarjolla finaaliturnaus, jossa kaikki treenijaksolla opitut uudet taidot päästään laittamaan tositestiin. Lopputurnaus järjestetään täysin etämuodossa ja otteluita pääsee seuraamaan livenä PVP Suomen Twitch-kanavalla. Juonto- ja selostuspuuhissa höyryää PVP Suomen YouTube-kanavalta ja Pokémon GO:n Suomen mestaruuskisoista tuttu selostajakaksikko Marstonlad ja Jiitee33.

https://www.youtube.com/watch?v=cLAXkXZlDXI
PVP Ensilennon pääjärjestäjät satse123, NorZiee ja SuperPoisoning kertovat projektin taustoja ennen kevään lopputurnausta 24.4.2021

PVP Ensilento järjestettiin ensimmäisen kerran viime keväänä, jolloin siipiään oli koettamassa noin 100 osallistujaa. Yksi noista sadasta ensikertalaisesta oli raahelainen KareSane, joka innostui PVP-yhteisön touhuista siinä määrin, että on tälläkin kertaa mukana Ensilennossa – yhtenä pääjärjestäjistä!

“Viime kevään Ensilentoon osallistumiseni oli täysin sattumaa: Bongasin Pokémon GO:n Facebook-ryhmästä Nikl3n Ensilento-mainoksen ja jäin mutustelemaan ajatusta, että saisin PVP-puolella tutorointia. Mietin osallistumistani vajaan vuorokauden, kunnes päätin ladata Telegrammin ja joinata Ensilennon pääryhmään.”, KareSane kertoo.

“Ensilento oli kyllä ehdottomasti itselleni kevään 2021 kohokohtia! Vaikka opillisesti Ensilento antoi mulle todella paljon, niin vielä enemmän mua kosketti PVP-yhteisön avuliaisuus, tsemppaus ja aito kiinnostus sekä halu tutoroida meitä ”oppilaita”. Oli huikeaa, kuinka Ensilennon porukka sai luotua meille osallistujille turvallisen oppimisympäristön, jossa kokeilla siipiään PVP:n saralla. Kiitos siis vielä kerran kevään Ensilentolaisille!”

“Odotan innolla mitä tämä syksyn Ensilento tuo tullessaan ja olen äärimmäisen innoissani omasta pestistäni, mutta myös huikeasta tutorporukasta. Olen täysin vakuuttunut siitä, että tällä jengillä toteutetaan huikea Ensilento!”

Kevään lopputurnauksen valloitti hermoja raastavan tiukan finaalin jälkeen unknownmove, joka juuri hiljattain värvättiin mukaan PVP Suomen kakkosjoukkueeseen Silph Arena Factions -joukkuekilpailussa. Kun meriiteistä löytyy myös Suomen draftiturnauksen hopeasija kahdelta peräkkäiseltä kaudelta, lohkoista 3 ja 4, voisi sanoa unknownmoven PVP-uran etenevän mallikkaasti! Viime kevään finaalilähetys on kokonaisuudessaan katsottavissa PVP Suomen YouTube-kanavalla.

Silph Arenan kilpailukausi starttaa taas lokakuussa, joten nyt on mitä oivallisin tilaisuus ottaa vauhdikas lähtö PoGO-taistelijan uralle ja liittyä mukaan. Olipa tavoitteenasi sitten paikka Suomen kilpapelaamisen huipulla, paremmat tulokset GO Battle Leaguessa tai omien pelikaverien peittoaminen, Ensilento on juuri sinua varten. Levitä siis siipesi ja liidä PVP Ensilennon kanavalle Telegram sovelluksessa kuullaksesi lisää!


Artikkelin on kirjoittanut Marstonlad, jonka selostamiin Pokémon-turnauksia käsitteleviin videoihin pääset tutustumaan PVP Suomen YouTube-kanavalla.

Kysyttävää tai ajatuksia Pokémon GO:n liittyen? Marstonladin ja muun PVP Suomen porukan tavoitat sähköpostitse pogopvpsuomi(at)gmail.com tai PVP Suomen Telegram-ryhmästä.

Aloita keskustelu