SEUL: Suomen elektronisen urheilun liitto

SEUL ry:n missiona on toimia jäsentensä sekä suomalaisten elektronisen urheilun harraste­ ja ammattipelaajien edustajana ja valvoa heidän etujaan. Liitto panostaa elektronisen urheilun ympärille muodostuneiden peliyhteisöjen kehitykseen, peli­ ja katselukokemusten parantamiseen sekä pelaajien etujen ajamiseen. Liiton tavoitteena on tehdä elektronista urheilua tunnetummaksi Suomessa sekä vaikuttaa kansainvälisesti elektronisen urheilun kehitykseen.

SEUL ry:n visiona on tehdä elektronisesta urheilusta Suomessa ja maailmalla arvostettu urheilumuoto muiden huippu­urheilulajien joukkoon. Tämän vision saavuttamiseksi Suomeen tarvitaan pitkäjänteistä liigatoimintaa, aktiivisia peliyhteisöjä ja monen tasoista joukkuetoimintaa niin kaupallisella kuin harrastetasolla. SEUL ry on mukana tekemässä tätä mahdolliseksi yhdessä kaikkien elektronisen urheilun toimijoiden kanssa.

meSports ry on liittynyt 5.8.2017 SEUL ry :n jäsenjärjestöksi. Liity mukaan joukkoomme ja olet mukana tukemassa sekä edesauttamassa tavoitteidemme toteutumista.

Lisätietoa: http://seul.fi

Aloita keskustelu